Sportovec roku a jeho smysl

26.01.2016 22:36

Jaký je smysl akce „Vyhlášení sportovce roku“? Je to jednak ocenění sportovních výkonů, ale také deklarace podpory sportu ze strany samospráv obcí, vyjádřená ve formě poskytování sportovních zařízení či finanční podpory zejména mládežnickému sportu. Obce a města si začínají uvědomovat obsah „značky“ obce, která je podporována jednou z nejvýznamnějších forem, podporou v oblasti sportu.
Obce, v nichž je dlouhodobě dosahováno kvalitních sportovních výsledků jsou známy prostřednictvím sportu více než výkonem samosprávy.
Sport vytváří širší povědomí o obci, regionu a celé oblasti a vytváří tak jinou přitažlivost obce a regionu, je součástí procesu budování značky obce. Základním předpokladem pro budování této značky je kvalitní sportovní infrastruktura.
Sportovní infrastruktura obcí má velmi blízko k infrastruktuře cestovního ruchu a to jsou dva základní prvky marketingových aktivit obcí.
Na dnešním vyhlášení Sportovce 2015 setřásly malé sporty ty velké a naplnily tak to, co stále opakujeme.
"Volbou pro město je infrastruktura pro malé sporty". A naprosto vážně jsme to sdělili po ceremoniálu i starostovi, protože z řad Volby pro město byl Jan Vaněk a jeho svěřenci několikrát na podiu.
Je to jedinečná akce, ve které dostanete informaci o úspěších jednotlivých týmů, jednotlivců a mladých nadějí doma, v Evropě i ve světových soutěžích a mrazí vás po zádech regionální hrdost.

Zpět

Web zprovozněn dne 31.8.2014, © 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode